Belangenbehartiging

Ondernemers, instellingen, particulieren en vrijwilligersorganisaties krijgen regelmatig met de overheid te maken. Vaak krijgen ze al snel het gevoel tegen een muur aan te lopen van onwil, onkunde en regelzucht. In de praktijk is die muur niet zo hoog en onneembaar als het lijkt, als je maar tijdig begint, aan de juiste poorten morrelt en een goed verhaal meebrengt. Kortom, een goede belangenbehartiging is vooral een kwestie van effectief communiceren. Dat bepaalt het verschil tussen je zin krijgen of ‘niet gehoord worden’.

Lobby, advies en coaching

Secondant Communicatie heeft ruime ervaring in de wereld van politiek, bestuur en ambtenarij. Lokaal, regionaal maar ook in Den Haag en Brussel weten we de weg te vinden. Om jouw doelen te realiseren kun je bij ons een lobbyist inhuren die het hele traject van belangenbehartiging voor je verzorgt. Ook kunnen we je  adviseren en coachen in je zaak. Indien noodzakelijk begeleiden we je bij het voeren van belangrijke gesprekken met sleutelfiguren.

Ondersteunende communicatie
Verder kun je bij Secondant Communicatie terecht voor lobby-ondersteunende communicatiediensten, zoals het organiseren van events, het samenstellen van inhoudelijke lobbydocumenten (zoals fact sheets en presentaties) of het voorbereiden en schrijven van speeches en opinieverhalen.

 

Comments are closed.