Conferenties & events

Treed je op als gastheer van een internationaal event of ontvang je internationaal bezoek? Dat zijn altijd mooie momenten, maar zorg dat je goed voorbereid bent!

Secondant Communicatie helpt je om van je conferentie of event een succes te maken. We ondersteunen je op het gebied van taal, techniek, budget en organisatie en natuurlijk zorgen we dat er zoveel mogelijke internationale gasten op af komen. Kort samengevat biedt Secondant Communicatie je alles op het gebied van management en marketing van internationale conferenties en events.

Hoge eisen

Er komt veel kijken bij het organiseren van internationale conferenties en events en je mag er gerust hoge eisen aan stellen. Dat doet Secondant Communicatie ook. Bij de ontvangst van en de omgang met buitenlandse gasten moet alles kloppen.

Goed gastheerschap

Gastvrijheid, goed eten en een goede kwaliteit van je event en randprogramma vinden we heel belangrijk. En natuurlijk een sterk besef van jouw als gastheer, van je eigen aardigheden in een culturele smeltkroes vol eigenaardigheden. Dus pas een beetje op je eigen gedrag! Je directheid als ‘dutchman’ wordt bijvoorbeeld in veel gevallen wel als charmant getolereerd, maar voor je het weet kom je al te lomp over en schiet je in je eigen voet.

Comments are closed.